Erotikus masszázs

A kategóriában felsorolt masszázs lányok, fiúk a hívásodra várnak. Ezen az oldalon, a videkicsaj.hu szexpartner kereső portál tagjai közül válogathatsz. A felsorolt adatlapok az erotikus masszázs kategóriában találhatók. Érzéki, kényeztető, japán, svéd, relax, vagy gyógy masszázsra vágysz? Böngéssz a lányok között és nézd meg milyen típusú erotikus masszázst nyújtanak!

Masszázs vidéken

A videkicsaj.hu -n csak vidéki szexpartnerek regisztrálnak, így az erotikus masszázs csoportban is. A kisképek alatt találod a lány/fiú nevét és a vidéki települést, ahol tartózkodik.

Tudnivalók az erotikus masszázsról

Sokak számára talán nem nyilvánvaló, de testünk számtalan pontja alkalmas a nemi vágy gerjesztésére. Sőt különböző nemi problémák is orvosolhatóak bizonyos pontok nyomásával. Az erotikus masszázs a kölcsönös bizalmi viszonyról és az odaadásról szól. Az erotikus masszőrnek és a befogadónak is vannak feladatai, hogy az együttlét tökéletes legyen. A masszőr keze meleg, folyamatosan érintse partnerét. Fontos, hogy gondoskodjon a kellemes meghitt légkörről, hogy minden feltételét megteremtse az ellazulásnak. Az erotikus masszázst kapó fél meg kell hogy bízzon partnerében, át kell adnia magát neki. Így tudnak teljesen egymásra hangolódni. Az erotikus masszázs tehát nem csak és kizárólag a nemi szervek ingerléséről szól, az egész test kényeztetése a cél.

A masszázs fajtái

Az erotikus masszázst csoportosíthatjuk a technikája, a befogadó neme, az intimitása alapján.

Az érzéki erotikus masszázs a nemi vágyak felébresztéséről szól. Inkább az izgalom, mint a beteljesedés a cél. Történhet akár szexuális tartalom nélkül is.

A kimondottan szexmasszázs, a kielégülésre, a nemi vágyak beteljesülésére összpontosít. Természetesen ebben az erotikus masszázs fajtában is teljes test kényeztetése is fontos.

Technikája alapján a masszázs lehet keleti vagy nyugati típusú. Ez azt jelenti, hogy az első esetben az idegközpontokra, míg az utóbbinál inkább a mozdulatokra koncentrál.

Erotikus masszázs rss

Nincs ilyen hirdetés!