Gy.I.K.

Hogyan tudok kapcsolatba lépni a videkicsaj.hu szerkesztőségével?
Szerkesztőségünk kizárólag elektronikus formában érhető el. Amennyiben kérdése vagy észrevétele van, küldjön levelet az info@videkicsaj.hu címre, vagy üzenjen közvetlenül a bejelentkezés után látható 'Kapcsolat' funkcióval.
Regisztráció menete?
1. Töltse ki a 'Hirdetésfeladás' gomb megnyomás után megjelenő regisztrációs adatlapot. Az Ön által megadott címre elküldjük a megerősítő linket tartalmazó e-mailt. Felhívjuk a figyelmét, hogy az ingyenes email szolgáltatóknál jelentős csúszás előfordulhat a kézbesítésben. Amennyiben pár percen belül nem kapja meg a levelet, kérjük próbálkozzon újra egy másik email címmel.

2. Kattintson a megerősítő levlében található linkre, minek hatására Ön regisztrált felhasználónk lesz, majd lépjen be a belépési adatok megadása után a 'Belépés' gombbal. (Köszönjük!) A megerősítő link érvényessége 24 óra, minek letelte után automatikusan törlődik a rendszerből. Ez esetben szükség van új regisztrációs kérelem leadására.
Regisztráció után tudom módosítani az adataim?
Igen, az adatait a profil menüpont segítségével az azonosító adatok menüpontban tudja módosítani. Az érvényes e-mail cím nagyon fontos, hiszen csak e-mail útján tartjuk Önnel a kapcsolatot.
Hogyan adhatok fel hirdetést?
A hirdetés feladás csak regisztrált felhasználóink számára elérhető. (FONTOS, hogy valós e-mail címet adjon meg, mert ezen keresztül fog szerkesztőségünk kommunikálni Önnel.)Regisztráció után a 'Profil' menüpontban található összes kötelező adat megadása után, az 'Előfizetés' menüpontban tudja kiválasztani az előfizetett hirdetésének típusát.
Hirdetésemet tudom módosítani?
Igen, a már megjelenő hirdtése is módosítható. Az oldalra való bejelentkezése után a profil -> hirdetési adatok menüpontban átírhatja, módosíthatja a megadott adatokat. Amennyiben a változtatott adatait elmenti, a hirdetésében az aktuális adatai jelennek meg.
Hirdetésfeladásért kell fizetni?
Jelenleg a hirdetésfeladás ingyenes.
Hirdetésemet tudom szüneteltetni?
A hirdetése szüneteltethető, viszont a szüneteltetés időintervalluma nem hosszabbítja meg az előfizetésben megrendelt határidőt.
Milyen esetben nem adhatok fel hirdetést?
Oldalainkon nem engedélyezett az a hirdetés, melyben:

- 18 év alatti hirdető szerepel;
- nem partnerkeresési céllal adták fel (pl. munka, fotó ajánlatok);
- kizárólag fedetlen női/férfi nemi szervek és/vagy fenekek szerepelnek a képeken;
- a hirdetés szövegében bármilyen utalás található arra, hogy nem partnert keres, hanem szolgáltatást nyújt a hirdető;
- jó ízlést sértő képi vagy szövegbeli tartalom;
- nem a saját adatait, elérhetőségeit adja meg valaki;
Milyen esetben törlődik a regisztrációm?
Az üzemeltető jogosolt az alábbi pontok bármelyikének megsértése esetén külön értesítés nélkül törölni a hirdetést, amennyiben:

- egy hirdető több hirdetésben is szerepel;
- a hirdető a hirdetésben szereplő képeket utólagosan manipulálja, (pl.: a képeken vagy körülötte bármilyen keretet, feliratot, ábrát vagy reklámot helyezel);
- a hirdető a hirdetésében egy vagy több olyan fotót helyez el, amely nem a hirdetőt ábrázolja;
- a hirdető a hirdetésében más internetes oldalra való utalást, hivatkozást helyez el;
- a hirdető nem ad meg, vagy valótlan telefonszámot ad meg a hirdetésében;
Hirdetésfeladáshoz mennyi kép tölthető fel?
Maximálisan 15db kép tölthető fel.
A feltölthető képek milyen méretűek lehetnek?
Nincs megkötés, bármilyen méretű jpeg kép feltölthető.
Mit jelent a fotógarancia?
A "Fotógarancia" cimke azt jelenti, hogy a hirdető a Videki csajok csapata részére bizonyosságot tett arról, hogy a képeken a hirdető szerepel. Ez a cimke mindaddig érvényes, amíg a képeket nem cseréli le a hirdető. Képcsere esetén újabb ellenőrzésre van szükség a cimke megjelölésére.
Hol látható az apróhirdetésem?
Az apróhirdetés a Szexapró menüpontban található meg.
Apróhirdetésem hány napig érvényes?
Minden feladott apróhirdetés 4 napig érvényes.
Apróhirdetésemet újra fel tudom adni?
Igen, az utoljára feladott 5 hirdetésének valamelyikét egy gomb megnyomásával újra feladhatja, az adatok újbóli megadása nélkül. (A képet sem kell újra feltölteni!)
Az apróhirdetésem törölhető?
Igen, törölhető.
Mire használhatom a "Kedvenceim" menüpontot?
Ez a menüpont arra szolgál, hogy az oldalainkon böngésző vendégek az általuk kiválasztott hölgyeket, urakat egy helyre gyűjtve újból megnézhetik.
Bejelentkezéskor látható lámpák milyen szerepet töltenek be?
A lámpák (piros és zöld) az Ön profiljának állapotáról szolgáltatnak vizuális információt. A lámpás jelentése sorrendben (balról jobbra):

1. Az Ön regisztrációjának állpota - zöld: Ön engedélyezett felhasználó, használhatja az oldal minden funkcióját, hirdetései megjelennek az oldalainkon. - piros: Ön nem engedélyezett felhasználó, hirdetése nem látható az oldalainkon, akkor sem, ha az előfizetési ideje még nem járt le. Ennek oka, hogy Ön megszegte az Általános szerződési feltételekben leírtakat. A regisztrációja nem törlődik, Ön beléphet az oldalra, és a szerződésszegés megszüntetése után újra engedélyezett felhasználó lehet.

2. Az Ön profiljának érvényessége: - zöld: Ön kitöltött minden kötelező adatot a 'Profil' menüpontban és feltöltött legalább egy képet. Ezek szükségesek az előfizetett hirdetés feladásához. - piros: Ön nem adott meg minden kötelező adatot vagy nem töltött fel egyetlen képet sem

3. Fotógarancia: - zöld: az Ön képeinek valódiságát szerkesztőségünk leellenőrizte. A garanciával rendelkező képek sorrendben előrébb láthatóak az oldalainkon. - piros: az Ön képeinek valódiságát szerkesztőségünk NEM ellenőrizte le. A Fotógaranciához Önnek nem kell mást tennie, csak fotózza le saját magát egy olyan ruhában/fehérneműben/meztelenül amilyen képet már feltöltött magáról úgy, hogy a kezében tart egy A/4-es lapot, amelyre saját kézírásával írja az alábbi szöveget: videkicsaj.hu valamint az ügyfélazonosító kódját. Ezek után a készített fotót küldje el részünkre az info@videkicsaj.hu E-mail címre!

A garanciával nem rendelkező hirdetések sorrendben hátrébb láthatóak az oldalainkon. A lámpák az egérmutatóval rajtuk állva szöveges tájékoztatást adnak a fentebb említett állapotokról.
Hogyan tudom törölni a regisztrációmat?
A regisztráció a Profilban található "X" gombra kattintva törölhető.